Prioritatea mea … Prioritatile!

Poate stii sau inca nu ai aflat, o mare pasiune a mea este vorbitul in public. Evident, nu a fost asa intotdeauna. Anii au trecut si schimbari radicale au avut loc in viata mea. Una dintre ele este legata de vorbitul in public, adica, de infrangerea emotiilor de a discuta cu alte persoane.

Uitandu-ma in urma cu 3 ani, parca nu ma recunosc. Ca sa iti dati seama ce zic, gandeste-te ca pe atunci, daca intarziam la cursuri sau la o intalnire la care participau mai multe persoane, nu intram in sala. 🙂 Emotiile ma cuprindeau atat de mult incat ma blocam si greu reuseam sa spun 2 cuvinte. Dar am vrut mai mult!

Inca de mic ma vedeam stand pe scena, in fata unui public imens, vorbindu-i. Atunci nu stiam ce nseamna acest lucru, dar acum, stiu ca intr-o zi ne vom intalni la un eveniment foarte mare, iar la acel eveniment eu voi fi pe scena! 🙂

In clipul de mai jos, vorbesc despre mine, despre tine, despre fiecare persoana. Vorbesc despre prioritatile vietii, daca ele exista. Cred ca fiecare avem un rol pe aceasta lume si, cred ar fi bine sa-l descoperim si sa-l fructificam. Sa traim, nu doar sa existam!

Acest discurs l-am sustinut la o intalnire Toastmasters Iasi, cel mai mare club de vorbit in public si leadership din lume, cu o vechime de peste 90 de ani! Te astept si pe tine la o intalnire Toastmasters!

Care sunt prioritatile tale? Si mai mult de atat, ai facut o prioritate din ele?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s