Renunta!

115_words_of_LIFE_by_januscastrence_large

Renunta!

Azi te indemn sa renunti! Da, te indemn sa renunti!

Vad multi oameni nemultumiti de viata lor, nemultumiti de job-ul lor, de salariul pe care-l au! Sunt nemultumiti de sef, de prieteni, de colegi! Sunt nemultumiti de ei insisi!

Aceste persoane sunt triste mereu. De fapt, ele nici nu-si dau seama de acest lucru! Daca simti ca ceea ce faci si/sau ceea ce esti acum nu te reprezinta si te chinuie, renunta!

Renunta la job, la sef, la colegi, la acei prieteni pe care poate nu-i mai suporti sau pur si simplu te tin pe loc. Daca esti nemultumit de tine, cel de acum, renunta si devin-o cel care iti doresti sa fii!

Munceste in fiecare zi, in fiecare minut, pentru tine, pentru pasiunile tale, pentru visurile tale!

Renunta sa traiesti viata altora! Timpul petrecut in aceasta lume este mult prea scurt pentru a trai doua vieti. Incepe sa-ti traiesti viata ta!

Renunta sa mai asculti ordinile si sfaturile celor din jurul tau care nu vor decat sa profite de tine! Asculta-ti inima! Acolo ai toate raspunsurile la intrebarile tale. Doar i-a o pauza! Gandeste-te la ce te nemultumeste! Gandeste-te la ce te face fericit! Stabileste ce ai vrea sa faci si ce ai vrea sa obtii! Opreste-te o clipa, mediteaza si afla ce vrei cu adevarat sa faci, sa fii!

Renunta! Astazi este ultima zi din viata ta. Ce faci? Ce vrei sa lasi in urma ta? Esti doar o urma pe nisipul marii care la primul val va fi stearsa, sau iti doresti sa fii un zid de sustinere pentru familia ta?

Tu ce esti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s