EU in 2013!

983_446739342048768_1748929025_n

Provocarile vin continuu! Cu siguranta voi avea un 2013 plin de surprize. Urmatoarea provocare vine de la Dan si de la Anca: Cine voi fi eu in 2013? Imi plac provocarile, asa ca voi raspunde si la aceasta.

In primul rand voi fi EU! Acelasi eu dornic de dezvoltare, de invatare, activ si neobosit, darnic si iubitor de oameni.  Mai adaug aici, doua rezultate obtinute in urma unor teste psihologice de autocunoastere: voi fi eu, acelasi om echilibrat si un lider.

DSC01867

Voi fi Vicepresedinte TEACHING. Un fapt care ma bucura enorm si ma motiveaza mereu sa lupt pentru indeplinirea obiectivelor mele. Aceasta functie, ma responsabilizeaza permanent si ma face sa-mi dau seama de capacitatile, calitatile si valorile mele, dar si de defectele pe care le am, lucru imbucurator pentru mine, pentru ca astfel stiu unde gresesc si ce am de schimbat pentru a deveni din ce in ce mai bun.

Inca voi mai fi student. Despre acest lucru nu vreau sa discut. 🙂

Blogger. Poate e mult spus, poate e putin spus, insa, da, vreau sa-mi continui activitatea de pe blog la o intensitate mai mare. Vreau sa-mi dezvolt foarte mult blogul si sa-l fac mult mai vizibil decat este acum.

Ce am reprezentat mai sus, cu siguranta voi fi. Pe langa acestea, mi-as dori sa fiu un exemplu prin ceea ce-mi propun sa realizez. O mare dorinta a mea pentru viitor, un obiectiv maret este: sa aduc valoare in viata altor oameni, pentru aceasta trebuie sa fiu un exemplu.

Va doresc tuturor sa fiti voi, sa fiti cei mai buni. In fiecare zi sa fiti mai buni decat ati fost ieri! Luptati pentru dorintele voastre indiferent cat de marete sunt! Acestea, mai devreme sau mai tarziu vor deveni realitate. Atunci, nici nu va veti mai aminti de durerile provocate de lupta pentru indeplinirea lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s