Cum sa ajungi la rezultat!

imagessdfghCrede, actioneaza si culege roadele, adica, rezultatul actiunilor tale. Asa terminam ultimul articol.

Rezultatul este cel mai asteptat lucru al activitatilor noastre, fiind in sfarsit, „ceva palpabil”.

In ultimile doua articole am vorbit despre gandurile care devin realitate si despre actiunile care ajuta visurile sa se indeplineasca. Am intarziat cu acest articol, despre rezultat, si vreau sa-mi cer scuze.

As vrea sa dedic urmatoarele randuri, in special celor care sunt la inceput de: facultate, viata profesionala, personala sau antreprenoriat. Acestia sunt cei mai nerabdatori sa „imbratiseze” rezultatul. Ei mereu spera sa obtina tot ce este mai bun, ceea ce nu este un lucru rau. Toti vor succes si reusita dupa reusita. Din pacate, multi esueaza! De ce? Consider ca cele mai potrivite cuvinte in astfel de situatii sunt ale  Susannei Tamaro: „Cand ti se vor deschide in fata mai multe cai si nu vei sti pe care sa apuci, aseaza-te si asteapta. Asteapta oricat e nevoie. Nu te misca, nu spune nimic, asculta-ti inima. Apoi, cand o sa-ti vorbeasca, ridica-te si urmeaza-i sfatul.”

Cati fac acest lucru? Cati se gandesc la deciziile pe care le iau? Multi se gandesc la rezultatul pe care si-l doresc dar actiunile pe care le fac nu-i duc nicaieri, sau si mai rau, ii indreapta spre esec, ceea ce ii face sa se demotiveze. Aici, ar trebui sa apara autodisciplina, subiect despre care voi vorbi in unul dintre articolele viitoare.

Ce trebuie sa faci pentru a obtine rezultatul dorit? NU RENUNTA!

Chiar daca nu reusesti din prima, a doua sau a treia incercare, nu renunta! Cu siguranta  vei obtine ceea ce-ti doresti. Crede in visul tau, angajeaza-te sa ti-l indeplinesti, actioneaza in acest scop si cu siguranta vei dobandii ceea ce visezi.

Ca tot se apropie 2013, ce rezultate vrei sa obtii in anul care vine?

Un gând despre “Cum sa ajungi la rezultat!

  1. Pingback: De la idee la bani | petruarcana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s